Tomter med ski in/ski out till Vemdalsskalets hela system

Var med när försäljningen startar och reservera drömtomten. Samtliga 80 tomter är byggklara och erbjuder generösa byggmöjligheter. Klicka på markeringarna i kartan nedan för detaljerad tomtinformation.

Beskrivning

Välkommen till Hovdedalen! Dessa tomter erbjuder det som troligen blir Vemdalens bästa läge. Här får du ski-in/ski-out till barnbacken och hela skidsystemet, ett stenkast till afterski på Högfjällshotellet och nära till butiker, restauranger, uteliv och natur. Med sommaren som en trevlig bonus. Bakom projektet finns barnbarn till Nils Petter Lindgren, som grundade Vemdalsskalets Högfjällshotell 1936.

Tomterna får bebyggas med friliggande hus eller parhus, det vill säga maximalt två hushåll samt ett uthus/förråd. Byggarean, byggnadernas markyta, får uppgå till 180 kvm, varav uthus/förråd högst får utgöra 40 kvm. Huvudbyggnaden får byggas i två plan och uthus/förråd i ett plan. Husfasaden ska i huvudsak utgöras av trä med färgsättning i dova kulörer. Arkitekturen ska harmoniera med den övriga bebyggelsen i Hovdedalen respektive med Vemdalsskalet i stort. Taklutningen ska vara mellan 25 och 35 grader.

Se detaljplan och planbeskrivning under bostadsfakta för exakta förutsättningar!

Projektet presenteras nu på förhand för att du ska få chansen att anmäla ditt intresse! I ett senare skede kommer vi att inledning avtalsskrivning av tomterna för dom som anmält sig mot intresselistan.

Kontakta oss för mer information.

Bygg ditt drömhus utan bekymmer

Projekt Hovdedalen samarbetar med några av marknadens mest erfarna och tillförlitliga leverantörer av smakfulla fjällhus. Vill du inte hantera bygget på egen hand kan du alltså få hjälp igenom hela byggprocessen. Nyfiken? Vi berättar gärna mer!

Välkommen med en intresseanmälan direkt

Bjurfors Åre
Fastighetsmäklare
Joakim Westerlind
+46 (0)70 666 39 64
hovdedalen@bjurfors.se

Bjurfors

Hovdedalen

Projektet består av 80 attraktiva tomter belägna mitt på Vemdalsskalet. © 2018 Hovdedalen Holding AB