Överbygg

ÄKTA, MODERNA OCH MILJÖVÄNLIGA TIMMERHUS I VEMDALSSKALET

Överbygg har sedan starten för snart 30 år sedan byggt över 1000 stugor och hus i Sverige och Norge. Sedan 2002 är Överbygg etablerad på den svenska marknaden med utgångspunkt i Åre. Överbygg är i dagsläget en av de största fritidshustillverkarna i Åre med många genomförda projekt. Deras timmerhus byggs i senvuxen nordisk fura som lamellimmas för god formstabilitet. Ett hus byggt till största del i naturmaterial, gynnsamt för både miljö och ett sunt inomhusklimat. Husen skräddarsys efter kundens önskemål och tomtens förutsättningar med målet att bistå kunden i skapandet av just deras drömhus. Deras fabrik är belägen i Snåsa i Norge, en ledande produktionsanläggning för tillverkning av moderna timmerhus. Fabriken i samspel med Överbyggs kompetens och många års erfarenhet gör att ni kan vara säkra på att de leverera en kvalitetssäkrad produkt med hög precision.

För att ni som kund ska känna er trygg genom hela byggprocessen erbjuder de totalentreprenad. Överbygg är med från första ritning till överlämnandet av nyckeln till det hus som ska ge er och kommande generationer en stor glädje.

 Överbygg.se

Geitfjell – modell 4

Geitfjell är stora fritidshus med ytor i flera plan för sluttande terräng. Husen har effektiva planlösningar med väl utnyttjade ytor och en köksdel för samling i husets hjärta. Modellen ger stor flexibilitet i fråga om storlek och planlösning.

Bruksarea: 160 m2
Bygnadsarea: 139 m2
Sovrum: 5
Badrum: 2 + sauna

Björnänge – modell 2

Björnänge är rymliga fritidshus i vinkel med en huvudkropp i två plan. Passar perfekt på tomter med fin utsikt och ger möjlighet för spännande planlösningar. Båda modellerna har vardagsrum med full takhöjd, och gott om sängplatser.

Bruksarea: 148 m2
Bygnadsarea: 99 m2
Sovrum: 4
Badrum: 2 + sauna

Storlien – modell 1

Storlien är rymliga fritidshus i två plan som passar den stora familjen. En traditionell huskropp med moderna drag i form av burspråk i glas och öppet mellan våningsplanen. Stor flexibilitet vid val av planlösning.

Bruksarea: 141 m2
Bygnadsarea: 96 m2
Sovrum: 4
Badrum: 2 + sauna

Teveldal – modell 5

Teveldal är moderna fritidshus med två parallella huskroppar sammanbundna med ett mittparti. Mittpartiet rymmer kök och matplats och blir husets naturliga samlingsplats. Planlösningen ger bra, avskilda sovrum, stor övernattnings­ kapacitet och hög trivselfaktor.

Bruksarea: 144 m2
Bygnadsarea: 160 m2
Sovrum: 4
Badrum: 2 + sauna

Skräddarsytt fritidshus

En tillpassad modell som är en blandning mellan Teveldal och Geitfjell. Stort, luftigt kök och vardagsrum som länkas samman med den centrerade eldstaden. 5 stora sovrum och ett extra gemensamhetsrum på det övre planet. Detta skapar utrymme för både gemenskap och avskildhet.

Bruksarea: 215 m2
Bygnadsarea: 170 m2
Sovrum: 3/(4)
Badrum: 2 + sauna

Parhus

Hus lämpade med två lägenheter för brantare tomter med ingång i plan 2. Huset har två separata enheter, perfekt flerfamiljshus eller för uthyrning. Kvadratmetereffektivt med alla bekvämligheter skapar utrymme för stora familjer.

2 lägenheter
Bruksarea: 274 m2
Bygnadsarea: 156 m2
Sovrum: hvv. 3/(4) pr enhet

Badrum: 2 + sauna pr enhet

Duplex

Välutnyttjade kvadratmeter fördelat på två separata lägenheter, lämpligt som flerfamiljshus eller uthyrning. En kompaktare modell men med samma standard och bekvämligheter som i övriga fritidshus från Överbygg.

2 lägenheter
Bruksarea: 186 m2
Bygnadsarea: 114 m2
Sovrum: 3(4) per lägenhet
Badrum: 2 per lägenhet

För mer detaljerad information om husmodeller, priser och entreprenadformer:
Kontakta Bjørn Aunsmo på: +46 707 18 88 66 eller på ba@overbygg.se