Tomter med ski in/ski out till Vemdalsskalets hela system

Försäljningen är långt gången, alla tomter i första etappen är sålda och flera hus står färdiga att titta på för den som vill ”uppleva” området. Det finns tomter kvar, reservera drömtomten redan idag! Samtliga 80 tomter är byggklara och erbjuder generösa byggmöjligheter.

Visa detaljerad tomtkarta

Hovdedalen erbjuder tomter med bästa läge. Nära till allt det som kan önskas av en fjällresenär. Vemdalens bästa läge kan man säga. När nu VA, el, bredband och vägar dragits fram till alla fastigheter har Skistar tvingats att dra om pisten som heter “Nedre blåbär”. Ski-in/Ski-out på riktigt kallar vi det. För den som är intresserad av turåkning gäller detsamma, spåret som leder till Björnrike har fått dras om göra plats för de nya. Är det butiker, restauranger, uteliv så är det bara att sätta sig i pulkan så är man strax framme.

Området ska erbjuda en exklusiv känsla och det ska vara behagligt att vila blicken på vår del av landskapet. Det är av denna anledning som tomterna är drygt 1000 kvm, vägen slingrar sig upp i landskapet och vi lämnat stora grönytor runt fastigheterna. Som ättlingar till Nils Petter Lindgren är det viktigaste för oss att skapa ett vackert område. Ett område som passar med det pensionat som Nils Petter Lindgren grundade år 1936.

Tomterna har generösa byggregler. Det som gäller för tomterna är att de får bebyggas med friliggande hus eller parhus, det vill säga maximalt två hushåll samt ett uthus/förråd. Byggarean, byggnadernas markyta, får uppgå till 180 kvm, varav uthus/förråd högst får utgöra 40 kvm. Huvudbyggnaden får byggas i två plan och uthus/förråd i ett plan. Husfasaden ska i huvudsak utgöras av trä med färgsättning i dova kulörer. Arkitekturen ska harmoniera med den övriga bebyggelsen i Hovdedalen respektive med Vemdalsskalet i stort. Taklutningen ska vara mellan 25 och 35 grader.

Se detaljplan och planbeskrivning under bostadsfakta för exakta förutsättningar!

Anmäla ditt intresse och reservera en tomt! Det är redan många tomter sålda och för att inte gå miste om din drömtomt så kontakta oss NU!

Kontakta oss för mer information.

Bygg ditt drömhus utan bekymmer

Projekt Hovdedalen samarbetar med några av marknadens mest erfarna och tillförlitliga leverantörer av smakfulla fjällhus. Vill du inte hantera bygget på egen hand kan du alltså få hjälp igenom hela byggprocessen. Nyfiken? Vi berättar gärna mer!

Välkommen med en intresseanmälan direkt

Bjurfors Åre
Fastighetsmäklare
Joakim Westerlind
+46 (0)70 666 39 64
hovdedalen@bjurfors.se

Bjurfors

Hovdedalen

Projektet Hovdedalen erbjuder 80 stycken fastigheter Vemdalsskalet med oslagbart ski-in/ski-out läge. ©  2020 Hovdedalen Holding AB